Първоначално публикувано от Ранобудниче
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Капсули или прясно смляно кафе? (сутрешно кафене)
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКакво ми се зъбиш....аз пия кафето с коняк, уйски, с бира дори и с мастика......какви са тия канички дет ми ги размяташ....ай ма на....
А забравих да кажа, че мога да гледам на кафе)
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеАко можеш им я закачи тази тема като важна. Не съм се забавлявал така от много време. Все гледам да не влизам в този раздел, но явно много пропускам. Мислех, че ще намеря нови марки кафе, осъждане на предимства на технолиигии и марки. Хора, които са пили кафе само от кварталната бакалия, се изказват като последна инстанция в цялата индустрия. Лошото е, че и така пишат и в техническите форуми...
И за да не съм съвсем офф, наздраве с кафе, приготвено по любимия ми архаичен начин - в джезве.Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 08:29.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКви лонги-де лонги,кви дръжки цедки...кафе се прави в джезве на слаб огън.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТва го знаем ние дъртите,младите са мазни муцки и терат нови технологии.......
Comment
-
Last edited by Бобби; d.m.y г., 23:33.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАз пък познавам на гол женски пъп.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеПървоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКафето-екс и нЕма да се плашиш, на финала чака кака.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеабе тука е като кварталната тенекия където банда застаряващи чичковци си разправят един на друг едно време къв корав са го дървили
За мен темата е кафене.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Остави го момчето....пак си е разсипало крушите пред някое квартално кафене идвайки от виенският салон.......сега го е страх да се наведе и да ги обере.....оти мое някой от кварталните старчета да подържа още ерекция))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
ако се заглеждаш по момченца , не е добре работата. много си загорел. ама няма страшно, ела да ти дам 5 кинта. ще врътнеш 55 цата по околомръсното като едно време. все ще се намери нещо да ти бръмне. па ако не го вдигнеш (шибидаха) , ще туриш 2 литра бензинец да не си капо. да не забравиш да кажеш на бензинджията едно време как си ги мачкалточка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеако се заглеждаш по момченца , не е добре работата. много си загорел. ама няма страшно, ела да ти дам 5 кинта. ще врътнеш 55 цата по околомръсното като едно време. все ще се намери нещо да ти бръмне. па ако не го вдигнеш (шибидаха) , ще туриш 2 литра бензинец да не си капо. да не забравиш да кажеш на бензинджията едно време как си ги мачкал
Не знам дали е нормално и странно,но много често хора с високи претенции и изисквания се изсират като самосвали.......добре,че не съм от тия хора и спокойно мога да ти кажа,че ти е лабаФ газО.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment